Selection course
Application form
1
2
3
4
5
6
7
8
9
< Back
Continue >
Initials
First name
Surname
Gender
Date of birth
Place of birth
Nationality
Use of personal data
I authorize to the use of my personal data.
Collection of your personal information is only in regards to the selection course.
Street address
Zip code
Place of residence
Country
Email address
Phone number
Portrait photo
Upload
JPG only, max. 5MB
Program type
Full-time
Part-time
Program(s)
Actor
Performer
Theatre director
Program(s)
Teacher & director (part-time program)

Je geeft aan dat je interesse hebt in de opleiding tot acteur. Voor jou geldt dan het algemene deel 1 van de selectiecursus, met nulronde. De velden waarin je de opdracht, je cv met levens-, theater- en filmervaring en de link naar je persoonlijk introductiefilmpje invult, zie je verderop bij blokje 8.

Je geeft aan dat je alléén interesse hebt in de opleiding tot performer. Voor jou geldt dan het  specifieke deel 1 van de selectiecursus, zonder nulronde. Deel 1 hiervoor op maandag 16 januari 2023 heeft een aangepast programma dat dieper ingaat op deze richting en andere richtingen buiten beschouwing laat.
De specifieke selectiecursus voor alléén performen is vol, ook de wachtlijst hiervoor is vol en gesloten. Aanmelden voor deze specifieke selectiecursus is niet meer mogelijk.

Je geeft aan dat je alléén interesse hebt in de regie-opleiding. Voor jou geldt dan het specifieke deel 1 van de selectiecursus, zonder nulronde. Deel 1 hiervoor op maandag 9 januari of maandag 16 januari 2023 heeft een aangepast programma dat dieper ingaat op deze richting en andere richtingen buiten beschouwing laat. 
De specifieke selectiecursus met deel 1 voor alléén regie is op beide dagen vol, je krijgt wel een plek op de WACHTLIJST. 

Je geeft aan dat je interesse hebt in de opleidingen tot acteur en performer. Voor jou geldt dan het algemene deel 1 van de selectiecursus, met nulronde. De velden waarin je de opdracht, je cv met levens-, theater- en filmervaring en de link naar je persoonlijk introductiefilmpje invult, zie je verderop bij blokje 8.

Je geeft aan dat je interesse hebt in de opleidingen tot acteur en regisseur. Voor jou geldt dan het algemene deel 1 van de selectiecursus, met nulronde. De velden waarin je de opdracht, je cv met levens-, theater- en filmervaring en de link naar je persoonlijk introductiefilmpje invult, zie je verderop bij blokje 8.

Je geeft aan dat je interesse hebt in de opleidingen tot performer en regisseur. Voor jou geldt dan het algemene deel 1 van de selectiecursus, met nulronde. De velden waarin je de opdracht, je cv met levens-, theater- en filmervaring en de link naar je persoonlijk introductiefilmpje invult, zie je verderop bij blokje 8.

Je geeft aan dat je interesse hebt in de opleidingen tot acteur en performer en regisseur. Voor jou geldt dan het algemene deel 1 van de selectiecursus, met nulronde. De velden waarin je de opdracht, je cv met levens-, theater- en filmervaring en de link naar je persoonlijk introductiefilmpje invult, zie je verderop bij blokje 8.

Preference(s)
part 1 part 2 part 3 part 4
  A 9 January 2023 23+24 January or
25+26 January 2022
6+7+8 February 2022 15 February 2023
  B 10 January 2023
  C 11 January 2023
  D 12 January 2023
  E 16 January 2023

Wich of the dates in the timetable you prefere? We try to take your preference into account, no guarantee.The timetable of the selection course part 2, 3 and 4 of course only when admitted.

Preference
part 1 part 2
  A 29 March 2023 10 May 2023 + 11 May 2023
  B 30 March 2023 24 May 2023 + 25 May 2023

Wich of the dates in the timetable you prefere? We try to take your preference into account, no guarantee.The timetable of the selection course part 2 of course only when admitted.

 

Education details
-- No details have been entered yet. --
Add education details to the list
Type
Program
Results
When
When
After how many years
Type
Program
Results
When
When
After how many years
Add
IMPORTANT: please enter your full education history and current education.
Have you already done the selection course at Toneelacademie Maastricht?
No
Yes
When?
Result

Did you take a preparatory course or attend the Landelijke Oriëntatiecursus Theateronderwijs?
No
Yes
When?
Where?

Other drama education
Resterende woorden: 250
Presentation video
Enter a URL that links to your personal presentation video (on YouTube or Vimeo). The video clip should not be longer than 1 minute. Without this video your application will be incomplete. Make sure the video remains online until the end of November.

Theatre and film experience
Resterende woorden: 250
Please enter any relevant theatre and film experiences.
Assignment
Resterende woorden: 250
Beschrijf (in maximaal 250 woorden) zo precies mogelijk een moment dat een diepe indruk op jou als toeschouwer gemaakt heeft. Een moment uit een scène, van een acteur, een beeld, in het theater of een film.
These fields are not active for the chosen program.
Please fill in all the required fields.
Send application
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Programs
Programs
Productions
Students
Publications
Publications
Photo: De Asceet
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Programs
Programs
Productions
Students
Publications
Publications
Website by Wies Hermans - Fuut.be