Open dag

De open dag van de Toneelacademie Maastricht is op 9 November 2019. Let op: voor deze open dag moet je je inschrijven en vol is vol!

Route 3 en route 2 zijn inmiddels vol voor acteurs, performers en regisseurs. Voor route 1 zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar voor deze opleidingen. Er is wel nog plaats bij de opleidingen theatervormgeving, docent & regisseur, parttime en vooropleiding, en docent, postacademisch en bij de Master in Theatre.

De opleiding waar je je voor hebt ingeschreven, die route volg je ook en daar krijg je informatie over. Schrijf je niet in voor een andere opleiding want op de dag zelf switchen van route is niet mogelijk.


Tijdens deze open dag krijg je een goed beeld van wat het betekent om met een studie aan deze academie een stevige, vakbekwame basis te leggen waar je de rest van je carrière op kan verder bouwen. Waar je begeleid gaat worden in je zoektocht naar jouw plaats in het (internationale) werkveld. Op de open dag tref je de mensen waar je de komende jaren mee gaat samenwerken en proef je aan het werken op de vloer.


De opleiding Theatervormgeving, Scenografie en Kostuumontwerp, neemt tevens deel aan de open dagen van de Kunstacademie Maastricht aan het Herdenkingsplein in Maastricht. De eerste open dag op deze locatie is ook op 9 November 2019. Inschrijven voor die locatie kan hier

Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM Opleidingen Producties Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Opleidingen
Producties
Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM Opleidingen Producties Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Opleidingen
Producties
Studenten
Website by Wies Hermans - Fuut.be