Open dag

De open dag van de Toneelacademie Maastricht is op 9 November 2019. Let op: voor deze open dag moet je je inschrijven en vol is vol!

Alle routes zijn inmiddels vol voor acteurs, performers, theatervormgevers en regisseurs.
Er is wel nog plaats bij de opleidingen docent & regisseur, parttime en vooropleiding, en docent, postacademisch en bij de Master in Theatre. Voor al deze opleidingen het je een al afgeronde HBO-opleiding nodig. Kijk bij deze specifieke opleidingen verderop op deze site even voor de andere toelatingseisen.

Let wel, de opleiding waar je je voor hebt ingeschreven, die route volg je ook en daar krijg je informatie over. Schrijf je niet in voor een andere opleiding dan waar je interesse naar uit gaat want op de dag zelf switchen van route is niet mogelijk.


Tijdens deze open dag krijg je een goed beeld van wat het betekent om met een studie aan deze academie een stevige, vakbekwame basis te leggen waar je de rest van je carrière op kan verder bouwen. Waar je begeleid gaat worden in je zoektocht naar jouw plaats in het (internationale) werkveld. Op de open dag tref je de mensen waar je de komende jaren mee gaat samenwerken en proef je aan het werken op de vloer.


De opleiding Theatervormgeving, Scenografie en Kostuumontwerp, neemt tevens deel aan de open dagen van de Kunstacademie Maastricht aan het Herdenkingsplein in Maastricht. Daar zou je hen dus ook met een kleine presentatie tegen kunnen komen als je op zoek bent naar een beeldende opleiding. Mocht dat het geval zijn en je wilt meer van de opleiding Theatervormgeving weten dan nemen we je van daaruit mee naar de opleidingslocatie.
Portfolio-advies: Ben je van plan dit schooljaar (19/20) deel te nemen aan de selectiecursus van Theatervormgeving – Scenografie en Kostuumontwerp, en ben je druk bezig met het samenstellen van een portfolio? Of heb je zelfs al een portfolio samengesteld? Neem dan je portfolio mee naar de Open Dag. Gelijktijdig met de Meet and greet is er de gelegenheid om je portfolio aan een docent voor te leggen en adviezen in te winnen. Is de docent van mening dat je portfolio aan de criteria voldoet, dan is deze docent bevoegd je meteen toegang te verlenen tot de tweede ronde van de selectiecursus: de selectiedag aan onze academie. (De eerste ronde, de portfolioselectie, heb je dan al succesvol doorlopen.)

Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM Opleidingen Producties Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Opleidingen
Producties
Studenten
Foto: HYGGE
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM Opleidingen Producties Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Opleidingen
Producties
Studenten
Website by Wies Hermans - Fuut.be