Open dag

Inloop
Even ontspannen aankomen met een kop koffie of thee in de kantine.

Studeren aan de toneelacademie: een verhaal
Woody Richardson Laurens vertelt de korte versie van het verhaal over de diverse dagopleidingen dat gedurende de dag groeien zal. In een tweede welkomswoord, dat simultaan plaatsvindt, neemt Jo Roets belangstellenden mee in het verhaal over de opleiding tot docent/regisseur (parttime en vooropleiding) en de docentenopleiding (postacademisch)

Demonstratielessen (docenten en studenten)
Een tip van de sluier. een blik op de praktijk. je bent aanwezig bij een les en maakt mee met welke opdrachten studenten de vloer op gaan, wat ze daarmee doen en hoe docenten en studenten feedback geven en wat daar dan weer mee kan gebeuren.

Participatielessen (docenten, studenten en bezoekers)
Je wordt even performer/regisseur/acteur/scenograaf. Onder begeleiding van een docent of student werk je op de vloer. Van scratch af creëer je, met anderen, een theatraal moment. Onderga je aan den lijve wat dat betekent.
Pauze
Een korte pauze van een half uur. In de kantine zou je even wat kunnen eten en drinken.

Presentaties (voorstellingen en werkstukken)
Er zullen korte voorstellingen/performances te zien zijn en je kan de exposities van de opleiding Theatervormgeving – scenografie kostuumontwerp bekijken.

Meet en greet (studenten, ouders en bezoekers)
Je ontmoet, 1 op 1, studenten en ouders van studenten. Zij maken het verhaal compleet en geven gelegenheid om die vragen te stellen die nog geen antwoord hebben gekregen.

Master Theatre

Belangstellenden voor de Master in Theatre kunnen van 13.30 tot 15.00 gebruik maken van het inloopspreekuur met Bart Van den Eynde, coördinator van de opleiding Master in Theatre. Schrijf je hiervoor in via het aanmeldformulier!

Routes
Er zijn verschillende routes voor deze open dag. informatie hierover volgt.

Deze indeling is onder voorbehoud.

Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM Opleidingen Producties Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Opleidingen
Producties
Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM Opleidingen Producties Studenten
Toneelacademie MaastrichtToneelacademieTAM
Opleidingen
Producties
Studenten
Website by Wies Hermans - Fuut.be